jueves, 18 de diciembre de 2008

GRÀCIES, SENSE VOSALTRES NO HAGUÉS SIGUT POSSIBLE


És cert. El FESTIVALUCHO i la setmana de terror a la nostra Illa no hagués sigut possible de no ser per tots vosaltres, tots els que assistíreu a colque acte organitzat, o a tots ells, com va ser el cas de la Raquel i l'Albert, que des de aquí volem agrair-vos especialment per la vostra companyia i recolzament durant tots els dies i totes les hores. GRÀCIES!!!(no puc dir-ho ni més fort ni amb més èmfasi).

GRÀCIES. Gràcies Eli i Emílio per estar aquí, a l'altra banda de la xarxa. Els dos únics seguidors del nostre bolg, que des de la distància(en concret des de Montaverner, València) ha seguit les nostres desventures, i ens han donat ànims amb els seus comentaris.
- Cunyaaaaaooooooo, deja de jugar con el MAME!!!
- Oliiiiiiii, Tataaaaa, un beso super grande!!!


Dit això, comentar que per a nosaltres ha estat tot un èxit, ja que, sincerament no esperàvem la nombrosa afluència de públic en alguns dels actes, encara que amb altres éreu cinc persona a més de la Raquel i l'Albert. Tot i això estem molt satisfets amb el FESTIVALUCHO, ja que tot començà amb una xarrada entre tres amics per veure pel·lícules de terror al nostra caserna i ha acabat amb un festival.

També volem donar les gràcies als mitjans de comunicació, ja que sense ells no hagués segut possible la difusió de l'esdeveniment. Agrair a els diaris Ultima Hora, el Balears, Diari de Mallorca, ADN, i en especial a un tal Dani Nicolau del DP ja que va ser el primer interessat en el nostre projecte. A les ràdios Onda Cero, Ona Mallorca i Cadena Ser en la figura de Miquel Vera que des de el principi ens va animar a seguir endavant. A les televisions CANAL 4, Televisió de Mallorca i IB3, en especial al Jordi Julià que des de un principi ens va recolzar(o sentim Jordi, no va ser possible el report, ho deixem per l'any vinent). I en general a tots els mitjans que varen fer so de l'esdeveniment, aquí us deixo uns links d'algunes webs que van xarrar de nosaltres.
. la carcel de papel
. Norma Còmics
. El blog de disidra

Però en especial volem donar les gràcies a Juanmi per la seva paciència, el seu suport, la seva iniciativa, el seu recolzament, per tot....
Gràcies agitador cultural, sense tu no hagués sigut possible!!!

GRÀCIES A TOTS!!!,
els saïmkillers.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

jooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!TETE MOLTES GRASIES PER LA TEUA DEDICATORIA M,EMOCIONAT. tu sas k per ami sempre as segut el meu superheroi particular y hui en dia cuasi reial!!!!! me alegre molt k tot vos atja eixit tan be molts besets per als saimkillers y esperem nomes aventures y mes festivaluchos aunke al altre me agradaria poder anar. besets per a tots desde montaverner!!!!!!!!!!

Unknown dijo...

bones, estic contenta tot hagi sortit bé, un petonet des del meu raconet. i gràcies.