miércoles, 17 de diciembre de 2008

CHÈ QUINA MERDA,...BETTIE PAGE HA MORT!!!


No ens ho podíem creure, o tal volta no volíem fer-ho, però BETTIE PAGE ha mort. Ja sabem que vos ho comuniquem amb uns dies de retard, però la noticia ens va pillar enmig de la realització del FESTIVALUCHO, i amb la ressaca festera no hem pogut fer referència abans a la notícia. Des de aquí volem fer un homenatge a la que hem considerat, i considerarem sempre la nostra amiga. I es que els SAÏMKILLERS la coneguem des de fa ja un caramull de temps encara que us semble mentira, i a més a més, hem passat un bon grapat de nits de farra amb ella, tantes com per a considerar-la una dels nostres, encara què sempre que ha estat amb nosaltres ha sigut en somnis.
Va ser allà per els vuitanta quan varem veure un "PIN UP" d'ella, tots tres quedarem flipats per l'exitant visió i així la seva imatge es va quedar gravada a la memòria. Des de a les hores sempre ens ha acompanyat a totes les bandes, fins i tot quan anàvem al bany per tractar els nostres assumptes amb el nostre millor amic.
Per aquesta raó i per moltes altres, nosaltres mai t'oblidarem BETTIE PAGE, que de segur seguiràs posant en les platges d'allà on siguis, fent-nos caure les babes fins a quedar-nos més secs que la llengua d'un gatet, com diria "bocasecaman".

Bettie, nena, gràcies...


1 comentario:

FESTIVALUCHO dijo...

La Bettie va ser tota una jamelga pionera. Segur que a hores d'ara assisteix a festivals i festivaluchos lleugera de roba a l'altre món!