sábado, 20 de diciembre de 2008

ANEU AMB COMPTE MANGURRIANS!!! ELS SAÏMKILLERS APATRULLEN LA CIUTAT


Així és amics, després d'haver organitzat el FESTIVALUCHO i no tenir res millor que fer, els SAÏMKILLERS recorreguem els carrers de Palma velant per la seguritat de tots vosaltres. Si teniu un problema i ens trobeu tal volta vos ajudem... o no, ja veurem. Això sí, tot és negociable, ja que si ens convideu a unes cerveses no dubtarem en prestar-vos les nostres habilitats.


La primera guàrdia va ser durant la nit de divendres, quan decidirem fer una volta per el centre a la recerca de malfactors. Però sembla que al comprovar la nostra presència tots els mangurrians fugiren a refugiar-se a les faldilles de les seves maretes. Tan sols aquest gat, un cosí llunyà del DUNI, va intentar desfiar-nos, però al ensumar-se el que podria rebre va fugir per cames i va tornar al seu planeta amb la cua entre les potes.


A la fi, ja ben entrada la matinada, i desprès de comprovar que no hi havia cap perill, els SAÏMKILLERS decidirem donar-nos un descans i recuperar forces al voltant d'unes estranyes begudes energètiques allà en el Valhala, el nou lloc de reunió.



La resta ja és història, al menys per a nosaltres, ja que no aconseguim recordar res...

1 comentario:

Anónimo dijo...

menys mal k algu vetla per la nostra seguritat en les bandes k ronden per ahi de kinkis no estaba gens trankila. en els samkillers tot cambia!!!!!!!!! ya dorc molt mes trankila!!!!!!!!!!! GRASIES AMICS!!!!!!!! BSTOS DESDE MONTAVERNER CITY