miércoles, 19 de agosto de 2009

BON DIA Sr DIRECTOR DE BANC, SÓC UN GITANO ROMANÈS. EM DÒNA UN CRÈDIT? ...

Necessiteu un crèdit? Dit i fet, avui us explicarem com fer-ho. I es què el bó del Sam Raimi ens ha donat la clau per sortir de la crisi. Què cony de "brotes verdes" com deia Zapatero! La resposta a la recessió és la seva nova pel·lícula anomenada "Arrástrame al infierno".

Eixample gràfic de com presentar-vos en el banc


Tot és molt senzill, les passes a seguir són les següents...Tan sols us heu de presentar en el vostre banc favorit, vestir-vos amb robes recollides prèviament d'un contenidor, cerqueu una mosca per que vos acompanye (és recomanable arrebossar-se amb un poc de merda abans), fumar-vos dos paquets de cigarretes per fer-vos les dents grogues, i no oblidar-se de prendre un parell de carajillos. Una vegada enllestits, vos dirigiu cap el director de la sucursal i espeteu aquesta frase..."Bon dia Sr. director d'aquest banc, soc un gitano romanès. Em dóna un crèdit? Això sí, amb un interès ben baix". La resposta del "Millonetis" serà la de ficar-se a riures, fins al punt d'en ocasions pixar-se damunt. Però a les hores us poseu a cridar una oració a forma de maledicció que us inventareu sobre la marxa (és imprescindible fer-ho en colque idioma estranger, o en el seu defecte inventat per vosaltres). I per finalitzar li comenteu el cas de Christine Brown, aquella malaurada banquera que va ser arrossegada a l'infern en estranyes circumstàncies (no us preocupeu si penseu que no ha vist la pel·lícula, ja que s'ha convertit en una llegenda urbana que recorre per tots els bancs i caixes del món. Pobres ignorants, tan llestos i no saben diferenciar una peli de la realitat). I d'aquest mode, "raudo y veloz" l'amable director del banc us concedirà els vostres desitjos com si es tractés d'un geni...


Gràcies Sam!!! Ets la resposta a la crisi mundial!!!

PO. A tot això, aquest post era per comentar la pel·lícula "Arrástrame al infierno" que vaig anar a veure ahir. Però ja se sap, m'enrede més que una àvia de Montaverner quan va a la carnisseria un dilluns al matí. Total, que la peli m'agradat molt, el Raimi recupera l'esperit de films com ara “Evil Dead” amb el seu humor terrorífic sense deixar de ser comercial com en la trilogia de “Spiderman”.Ha demostrat que encara que hagin passat els anys és capaç de sorprendre i fòtremos uns ensurts que ens fan botar del seient. En resum, una cinta per passar una bona estona entretenguda entre rialles i crits de por.


Mr. Crema Cremada

No hay comentarios: