domingo, 30 de noviembre de 2008

HOMENATGE AL PRIMER TERROR SENTIT


Encara record com si fos ahir el dia en el qual els Saïmkillers es trobaren per primer cop als passadissos d'un videoclub de barriada fa ara més de vint anys. Tots tres anaven a agafar la mateixa pel·lícula a la vegada. Tres mans inquietes es disputaven aquella cinta. Es tractava de Phenomena, obra mestra del gènere giallo. Al principi es miraren amb cara de pomes agres, però després començaren a parlar de les virtuts de Dario Argento, el director. Poc a poc, es feren amics i instauren aquella tradició de reunir-se setmanalment als corredors d'aquell vell videoclub. Allà aprengueren tot el que saben del terror i prengueren nota de com combatre els monstres, vampirs, zombis i altres males herbes. Podríem dir que gràcies als cada vegada menys nombrosos videoclubs l'Humanitat està segura dels atacs dels dimonis. Sense ells, els Saïmkillers avui no existirien, ni el Festivalucho. Amb qui jugaria a bàsquet l'Home Alt? Què faria Duni perdut a l'avorriment intergalàcitc? Fins aquí el nostre homenatge a aquells temples de saviesa que eren i són els videoclubs!

sábado, 29 de noviembre de 2008

TRES FORMES D´ASSASSINAR UNA ENSAIMADA








Aquí teniu uns clips de video que els Saïmkillers varem fer per al Festivalucho... Es tracta d´una variació de tres muntatges d´una snuff movie assassinant una ensaimada... A que fa menjera i tot?

EL SENYOR BARLOW, FINS ALS PEBROTS DE SALEM´S LOT!

A la nostra base secreta, els Saïmkillers hem rebut un comunicat xifrat amb llenguatge de batalla Harkkonnen. El Duni ens ho va traduïr, resultant esser un missatge del bó del Senyor Barlow, l´enigmàtic i blavoset vampir de Salem´s Lot…. Doncs ens conta que l´Home Alt l´hi va enviar un burofax a la seva tenda d´antiguitats (propietat seva i del senyor Straker) a la citada població de Maine. Al comunicat, l´Home Alt li explicava al Barlow que Mallorca és un lloc ideal per anar a fer de les seves… Amb la població que tenim aquí més tots els turistes visitants durant els messos d´estiu, faríen més negoci que a qualsevol dels poblets petits perduts en l´inmensa geografía dels Estat Units…
En Barlow, cansat dels ianquis de Nova Anglaterra, vol venir a Mallorca a mossegar a la penya i expandre la seva infecció vampírica!! Agafeu alls i el rosari de la iaia per protegir-vos, al.lotets i al.lotetes!!
Bé, aquí teniu una imatge del Barlow per fer-vos idea de com és. Així que si qualsevol dia obrin una tenda d´antiguitats al costat de ca vostra o si vos donau una volta a prop de Bon Sosec i vos topau un tipo alt, amb cabells llargs, cara de pomes agres i que porta un fèretre com aquell que du la compra del Mercadona, ja sabeu el que heu de fer… Cridar amb totes les forces “FESTIVALUUUUCHOOOOO!!!” i els Saïmkillers vindrem per protegir-vos d´aquests elements, que, essent colegues nostres, no deixan d´esser també un poquet cafres i malparits…
Esteu sota avís!

CUATRO PERLITAS OCHENTERAS





Ahí van los carteles de cuatro memorables cintas que revisaremos durante el Festivalucho... ¡¡Pero no se vayan todavía, que aún hay más!! En breve, la programación entera del Festivalucho,con las pelis, comics, libros, cortos... ¡¿¿Pero que más queréis inocentes criaturas??!

viernes, 28 de noviembre de 2008

L´HOME ALT ENVIA SALUTACIONS ALS FANS DEL FESTIVALUCHO!!



Aquí el teniu, l´impagable Home Alt de la serie de Phantasma!! L´altre matinada, tornant de bauxa amb els nostres amics E.T. i Duni, el Moix Intergalàctic, els Saïmkillers ens toparem de cara amb l´Home Alt voltant per un obscur carrer del centre de ciutat. Anava de banda a banda amb un memeu considerable. Ens explicà que com fa tant de temps que no converteix cadavers en extranys nans parescuts als jawas de Star Wars, s´havia abandonat al deu Baco en una nit de decadència i amoralitat i que trobava que la seva presència ja no imposava gens de por a la humanitat. Amb unes cuantes parauletes d´anim i un parell de catxarros de whyskey, ens el varem ficar a la butxaca i ens va prometre perseguir amb les seves esferes mortíferas a tot aquell que no vingui al festivalucho. Aixó es un amic i lo demés son bromes!! E.T. es va tallar el dit lluminós manipulant una esfera mentre el Duni es dedicava a jugar inocentment amb un altra, tal com si fós un cabdell de llana... Quins moments més entranyables!!
Després d´unes copes més, L´Home Alt havia de tornar al seu inframón a través de les dues barres metàl.liques, que, de cop i volta es formaren davant els nostros nassos.
"CHIIIICOOOOS!, SUERTE CON EL FESTIVALUCHO!!
I va desapareixer en una de les nits més memorables de la nostra existència...
Gràcies amic!!

jueves, 27 de noviembre de 2008

ESPIONATGE GALÀCTIC AL FESTIVALUCHO!


Al dia següent -després de la farra còsmica amb E.T.- els Saïmkillers s'arrossegaven pel terra de la seva base secreta com el caos reptant que va imaginar el geni H. P. Lovecraft. Per superar la ressaca, decidiren descansar i posar una pel·lícula típica del Festivalucho: "Aullidos". Malgrat que el Saïmkillers són homes entrenats per enfrontar-se a qualsevol situació de perill, tremolaven com a nines en veure les transformacions de l'home llop a la pantalla.
Mentre tots tres es posaven a la vegada el palmell de la mà davant dels ulls per ocultar les escenes més terrorífiques d'aquesta joia de la licantropia, sentiren un renou. Mr. Crema Cremada agafà una torxa i s'endinsà per un passadís. Passaren 10 minuts i el senyor Crema no tornava. Mort de por, Mr. Tallades fou el següent en fer-se el mascle i es llevà el seu cinturó de campió de lluita lliure per mesclar-se enmig de la foscor. El rellotge va deixar passar 15 minuts llargs com un dia sense internet, i Mr. Cabell d'Àngel decidí entrar en acció.
En voltar una cantonada del laberíntic edifici, Mr. Cabell es donà l'ensurt de la seva vida. Una ombra gegant avançava cap els seus dos companys a l'habitació propera. El terror que sentia era més viu que mai, però tingué forces per entrar-hi i... es trobà als dos jugant amb un moix!! El moixet de raça alienígena es deia Duni i els va comunicar que va venir del planeta Arrakis tot d'una que va sabre de l'existència del Festivalucho.
Emocionats, cridaren a E.T. i tots cinc tornaren anar de gresca fins les vuit del matí. Quines farres les es foten els Saïmkillers i els seus nous amics!

AIXÓ ÉS EL QUE FAREU DEL 9 AL 12 DE DESEMBRE


Un moment i ficarem el programa d'actes!!!

miércoles, 26 de noviembre de 2008

EL FESTIVALUCHO TÉ UN NOU AMIC!!


Els Saïmkillers estavem reunits com sempre al voltant d'uns cafetons (ejem, rebentats) quan, de sobte, vàrem notar una presència estranya als nostres clotells. Era la típica sensació que hom té de que l'estan mirant fixament. Engorilats i amb el puny estret, ens aixecarem per veure qui era el valent que perturbava la nostra partideta de cartes i... quina sorpresa!
La primera vegada que el vèrem, vam dir "què fa Esther Cañadas a la nostra seu?!", però aviat reconeguèrem a E.T., el ninot de l'espai que tant ens va fer plorar als vuitanta.
El tio ens va contar que estava fins els pebrots de n'Elliot i que s'avorria mortalment de tanta bici volant amunt i avall, i de disfressar-se de fantasma. Deia que volia emocions noves i que per això havia viatjat per gaudir del Festivalucho.
Una vegada tranquilitzats, el convidàrem a unes herbes i ens espantàrem quan va començar a estirar el coll i a dir parides sobre ca seva i un telèfon mòbil, paraules que no enteníem. Cada vegada es fiacava més vermell i el seu dit brillava com la lava. Acabàrem a Gomila ballant un pogo i jurant amistat eterna amb el nostre gran amic espacial i espacial. E.T.: benvingut al terror terrícola!

ASSASSINS !!!



En 2008 un club social para tarados compuesto por cuatro de los mejores hombres paridos por una madre, fueron apartados de la sociedad por un delito "que habían cometido". No tardaron de fugarse del psiquiátrico en el que se encontraban recluidos. Hoy, buscados todavía por los loqueros, sobreviven cómo mangurrianes buscando fortuna, si tiene usted algún problema y se los encuentra, mejor no llamarlos...
(ahora suena la musiquilla de la intro del Equipo A)
Los "Saïmkillers".

martes, 25 de noviembre de 2008

ELS SAÏMKILLERS



Aquí podéis ver los rostros responsables del FESTIVALUCHO...
no son otros que.....
LOS SAÏMKILLERS !!!!!!
Estos cuatro tarados responden a los nombres de...
el Sr. Crema Cremada, el Sr. Cabell d'Àngel , el Sr. Tallades y el Sr. LLisa (no aparece en la foto, ya que era el que la realizaba).
próximanete entrevista en el Dp...

EL FESTIVALUCHO ESTÀ EN OBRES




LLega el Festivalucho...., un compendio de terror y cosas raras!!